BenFit 12-weken Voedingsbegeleiding: Jouw route naar een Gezondere Levensstijl.

Welkom bij Switch180Club in Berlicum, waar we je begeleiden op jouw reis naar een gezondere levensstijl. Onze BenFit 12-weken voedingsbegeleiding, ondersteund door BenFit, is ontworpen om je te helpen je gezondheidsdoelen te bereiken en tegelijkertijd een duurzame levensstijl te ontwikkelen die perfect bij jou past.

Switch23092318107

Stap in jouw reis: Verkennend gesprek met Switch180Club

Bij Switch180Club begrijpen we dat het veranderen van je eetgewoonten een persoonlijke reis is. Daarom nodigen we je uit voor een verkennend gesprek met een van onze voedingsbegeleiders. Dit gesprek biedt ons de kans om jou beter te leren kennen, je doelen te begrijpen en te bepalen hoe we je het beste kunnen ondersteunen. We willen de tijd nemen om jouw persoonlijke wensen en behoeften te bespreken.
Switch23092319288

Op maat voor jou: intake en analyse voedingspatroon

Bij de start van ons programma duiken we dieper in je eetgewoonten, levensstijl en persoonlijke voorkeuren. Ons doel is niet alleen dat je je doelen bereikt, maar ook dat je dit doet op een manier die naadloos aansluit bij je levensstijl. We werken samen aan een voedingsplan dat niet alleen gericht is op gezondheid, maar ook lekker is én past binnen je dagelijkse routine.
Switch23092318045

Praktische steun voor jouw succes: recepten, handige tools en wekelijkse evaluaties

Onze voedingsbegeleiding biedt praktische ondersteuning om je op weg te helpen naar succes. Met een gevarieerd aanbod van eenvoudige en smakelijke recepten, gebruiksvriendelijke tools zoals de BenFit-app of werkboek, en wekelijkse evaluatiemomenten blijf je gemotiveerd en gefocust op je doelen.
Switch23092318607

Samen werken aan blijvende verandering: Switch180Club's toewijding aan jou

Bij Switch180Club streven we naar blijvende verandering. Onze 12-weken voedingsbegeleiding met BenFit is meer dan een snelle oplossing – het is een kans om kennis op te bouwen en empowerment te ervaren voor een gezondere toekomst. We staan aan je zijde bij elke stap.
Switch23092317922

Zet de eerste stap naar verandering!

Bij Switch180Club streven we naar blijvende verandering. Onze 12-weken voedingsbegeleiding met BenFit is meer dan een snelle oplossing – het is een kans om kennis op te bouwen en empowerment te ervaren voor een gezondere toekomst. We staan aan je zijde bij elke stap.

Succes verhalen

Heidi
Heidi 44 jaar
Lees verder
Heidi gaf aan graag 10 kilo af te vallen. Samen met Heidi is Jasper gaan kijken wat nodig is om het gewenste doel te gaan bereiken. Door middel van het voedingsprogramma van BenFit, en een goed sportritme van gemiddeld 3 keer per week, is Heidi ondertussen ruim 11,5 kg afgevallen en is haar vetpercentage met 6% gedaald. Heidi geeft aan dat het steeds meer als een gewoonte gaat voelen waardoor de kans op resultaat behoudt steeds groter wordt. Wij zijn super trots op Heidi!
Liza
Liza31 jaar
Lees verder
Liza had als doel dat ze graag bewuster en gezonder wilde gaan eten. Zij is onder leiding van Ronan aan de slag gegaan met BenFit om meer regelmaat en patronen in haar voeding te krijgen. Ze is uiteraard lekker de Crosszone lessen blijven volgen om zo haar spiermassa te blijven ontwikkelen. Door de voedingslijsten is Liza gevarieerder gaan eten en is haar kennis over voeding verbeterd waardoor ze de behaalde resultaten in de toekomst kan behouden. Wij kunnen alleen maar complimenten geven voor de manier van trainen en het oppakken van de voeding aan Liza!
Wilma
Wilma68 jaar
Lees verder
Wilma sport al jaren bij Switch en sinds een aantal jaar is er artrose geconstateerd in haar rechtervoet. Hier had ze veel last van en daardoor had ze ook moeite met het sporten. Wilma is 10 kilo aangekomen sinds ze last heeft van haar rechtervoet. Op de club sprak ze met Billy en die gaf aan dat BenFit haar zou kunnen helpen. Samen met Rick is ze aan de slag gegaan met haar voedingslijsten en ondertussen is Wilma 10 kilo afgevallen en heeft ze meer energie om de dag door te komen. Het allerbelangrijkste is dat ze op dit moment minder last heeft van de artrose in haar voet. Goed bezig Wilma!
Vorige
Volgende

Bekijk onze 'gerechten van de maand'