Home > CrossZone Berlicum

Crosszone Berlicum

CrossZone

Ben je altijd op zoek naar uitdaging en wil je voortdurend jezelf overtreffen? Ontdek dan de perfecte gelegenheid in onze Crosszone-les, speciaal ontworpen om jouw potentieel naar nieuwe hoogten te tillen. Als de drang naar competitie in je bloed zit en je altijd de strijd met je eigen grenzen wilt aangaan, dan is de Crosszoneles onmisbaar voor jou!

Tijdens deze meeslepende small group training sta je voor een complete transformatie. We richten ons op het versterken van zowel je maximale kracht, krachtuithoudingsvermogen als conditie. In een tijdsbestek van slechts één uur daag je jezelf onophoudelijk uit, duw je jezelf tot het uiterste en blijf je voortdurend je eigen capaciteiten verbeteren. Bereid je voor op een reis vol prestaties, waar elke training een kans is om je persoonlijke records te verpulveren en nieuwe hoogtes te bereiken. Bij elke stap zal je merken dat je niet alleen een training volgt, maar een pad naar persoonlijke groei en ongekende successen. Grijp deze kans om deel te nemen aan de Crosszoneles en leid de weg naar een betere versie van jezelf!

Crosszone Throwdown

De Crosszone Throwdown is een dag vol competitie waarop we gezamenlijk de uitdaging aangaan en onze krachten meten. Tijdens dit evenement volbreng je diverse uitdagende WODs en streef je ernaar om zoveel mogelijk punten te behalen, alles met als doel om een felbegeerde podiumplaats te veroveren. Maar meer dan alleen het competitieve element, draait deze dag om saamhorigheid. We vieren gezamenlijk de prestaties die iedereen heeft weten te behalen met behulp van intensieve trainingen tijdens de Crosszone lessen.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Switch180Club in Berlicum

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij Switch180Club, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​