Home > Fitness Berlicum

Fitness Berlicum

Switch180Club - Jouw Ultieme Fitnessbestemming

Bij Switch180Club draait alles om persoonlijke begeleiding en resultaten. We nemen de tijd om uw doelen grondig te begrijpen tijdens een individueel gesprek. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt trainingsschema op dat perfect aansluit bij uw specifieke doelstellingen. Om uw vooruitgang nauwkeurig te monitoren, voeren we maandelijkse metingen uit met behulp van geavanceerde meetapparatuur. Zo zorgen we ervoor dat uw resultaten duurzaam worden geborgd. Bij Switch180Club staat u er nooit alleen voor; ons toegewijde team staat altijd klaar om u te ondersteunen op uw reis naar succes!

Cardio image

Cardio

Cardio verwijst naar het verbeteren van de conditie van het lichaam. Gedurende de cardio workout wordt uw hartslag verhoogd waardoor het ideaal is als warming up of ter conditievergroting.
Vrije gewichten image

Vrije Fitness

Trainen met vrije gewichten in de Crosszone ruimte biedt diverse voordelen voor sporters van alle niveaus. Zo traint u meerdere spiergroepen tegelijkertijd!
Beats image

TEAMBEATS™

Een training op hartslag wat afwisseling, efficiëntie en plezier combineert in één training onder leiding van een trainer. Conditie verbeteren, gewicht verliezen en prestaties maximaliseren op hartslag.
Basement Image

STRENGTH BASEMENT & BOKSRUIMTE

Op onze benedenverdieping vindt u verschillende 'plate loaded' apparatuur, dumbbells, cable stations en de boksruimte.
Milon image

Milon Cirkel

Een volledig geautomatiseerde circuit training, waarbij de apparaten zich afstellen op uw behoefte. Met slechts twee rondes op dit circuit bent u binnen 35 minuten klaar met de gehele training.
Plate Loaded image

Fitnessapparaten Kracht

Train veilig en gecontrolleerd met onze kracht fitnessapparatuur. Koppel de MywellnesApp om uw persoonlijke trainingsschema te koppelen aan het apparaat.
IMG_3576

Powerliften

Switch180Club: waar SBD (Squat, Bench, Deadlift) tot leven komt. Versterk je kracht met powerliftschema's, train in een stimulerende omgeving en bereik je persoonlijke doelen. Sluit je aan bij Switch180Club en ontdek de wereld van powerliften.

Onze deskundige trainers staan garant voor jouw succes en veiligheid en zullen ervoor zorgen dat je oefeningen correct en doeltreffend worden uitgevoerd.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Switch180Club in Berlicum

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij Switch180Club, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​