Home > Fitness Berlicum

Fitness Berlicum

Switch180Club - Jouw Ultieme Fitnessbestemming

Bij Switch180Club draait alles om persoonlijke begeleiding en resultaten. We nemen de tijd om je doelen grondig te begrijpen tijdens een individueel gesprek. Vervolgens stellen we een op-maat-gemaakt trainingsprogramma samen. Om je voortgang nauwkeurig te monitoren, voeren we maandelijkse evaluatiemomenten uit met behulp van onze geavanceerde meetapparatuur. Zo zorgen we ervoor dat jouw resultaten duurzaam worden gewaarborgd. Bij Switch180Club sta je er nooit alleen voor. Ons toegewijde team staat altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat jij de beste resultaten behaald met de juiste begeleiding!

cardio

Cardio

Cardio verwijst naar het verbeteren van de conditie van het lichaam. Gedurende de cardio workout wordt uw hartslag verhoogd waardoor het ideaal is als warming up of ter conditievergroting.
1

Vrije Fitness

Trainen met vrije gewichten in de Crosszone ruimte biedt diverse voordelen voor sporters van alle niveaus. Zo traint u meerdere spiergroepen tegelijkertijd!
Beats image

TEAMBEATS™

Een training op hartslag wat afwisseling, efficiëntie en plezier combineert in één training onder leiding van een trainer. Conditie verbeteren, gewicht verliezen en prestaties maximaliseren op hartslag.
Ontwerp zonder titel – 2

STRENGTH BASEMENT & BOKSRUIMTE

Op onze benedenverdieping vindt u verschillende 'plate loaded' apparatuur, dumbbells, cable stations en de boksruimte.
1

Fitnessapparaten Kracht

Train veilig en gecontrolleerd met onze kracht fitnessapparatuur. Koppel de MywellnesApp om uw persoonlijke trainingsschema te koppelen aan het apparaat.
2

Powerliften

Switch180Club: waar SBD (Squat, Bench, Deadlift) tot leven komt. Versterk je kracht met powerliftschema's, train in een stimulerende omgeving en bereik je persoonlijke doelen. Sluit je aan bij Switch180Club en ontdek de wereld van powerliften.

Onze deskundige trainers staan garant voor jouw succes en veiligheid en zullen ervoor zorgen dat je oefeningen correct en doeltreffend worden uitgevoerd.