Home > Beats – Trainen op hartslag

Beats - trainen op hartslag

Trainen op Hartslag

Bij Beats ga je onder begeleiding van een instructeur trainen in jouw ideale hartslagzone. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het trainen in deze ‘oranjezone’ zorgt voor het een langer proces van vetverbranding na je training, waarbij het extra calorieën moet verbranden om ervoor te zorgen dat je lichaam weer in dezelfde toestand verkeerd als voor de training. Deze trainingen duren slechts 45 minuten en bestaan uit zowel kracht- als cardiotraining voor het gehele lichaam. Afhankelijk van jouw persoonlijke doelstelling kan er ook in andere fases worden getraind.

Uitdagend voor iedereen!

Beats is toegankelijk voor iedere sporter, ongeacht het level van fitheid. Iemand met een mindere conditie zal sneller in de ‘oranjezone’ terechtkomen, dan iemand met een betere conditie. Hierdoor is het voor iedereen toegankelijk en uitdagend om op eigen niveau deel te nemen.

Benieuwd naar het resultaat van je training?

Het resultaat van je training krijg je gelijk in je App te zien! Zo weet je precies hoe jouw training is verlopen en geeft het je inzicht in de effectiviteit van je training. Ook kun je jouw progressie zien ten opzichte van voorgaande trainingen.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Switch180Club in Berlicum

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij Switch180Club, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​