Welkom bij Switch180Club - dé sportschool in Berlicum voor zakelijke doelen!

Bij Switch180Club begrijpen we dat het behalen van bedrijfsdoelen niet alleen draait om vergaderingen en kantoorwerk. Soms is er behoefte aan een frisse wind, een nieuwe benadering en een gezonde dosis energie. Daarom bieden wij een ruim aanbod aan zakelijke mogelijkheden die perfect aansluiten bij uw bedrijfsdoelen.

Vergaderen in een sportschool: Wilt u uw vergaderingen naar een hoger niveau tillen? Bij Switch180Club bieden we de unieke mogelijkheid om te vergaderen in een inspirerende omgeving. Onze moderne vergaderruimte (met Smart TV, Wifi, Aerodynamische zitplekken, oplaadpunten en natuurlijk koffie, thee en water) biedt een verfrissende sfeer voor productieve bijeenkomsten.

Actieve break: Geef uw team de kans om even los te komen van de dagelijkse routine. Met onze actieve break-opties kunnen uw medewerkers ontspannen en tegelijkertijd hun energie op peil houden. Van korte workouts tot teambuildingactiviteiten, wij zorgen voor een gezonde dosis beweging en plezier.

Gezonde lunch: Voeding speelt een cruciale rol in het bevorderen van de productiviteit en het welzijn van uw team. Onze sportschool biedt gezonde lunchmogelijkheden die zorgen voor de juiste brandstof en voedingsstoffen. Geniet van smakelijke en voedzame maaltijden die speciaal zijn samengesteld om uw team te ondersteunen.

Seminars: Op zoek naar een inspirerende locatie voor uw seminars? Bij Switch180Club bieden we ruimtes die perfect zijn voor het organiseren van seminars en workshops. Met moderne audiovisuele apparatuur en comfortabele zitplaatsen zorgen we voor een professionele omgeving waarin kennis gedeeld en nieuwe ideeën ontwikkeld kunnen worden.

“In-house” workouts: Bij Switch180Club geloven we dat beweging en gezondheid belangrijk zijn, zelfs tijdens het werk. Daarom bieden wij in-house workouts aan waarbij onze ervaren trainers uw team motiveren en begeleiden. Samen zetten we stappen naar een gezondere en actievere werkomgeving.

Bij Switch180Club denken we graag met u mee. We begrijpen de diverse behoeften van bedrijven en bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke doelen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen kunnen we ontdekken hoe Switch180Club uw bedrijf kan helpen naar een hoger niveau.

BenFit voedingsbegeleiding – de sleutel tot een gezonde levensstijl, ook voor uw bedrijf!

Bij Switch180Club geloven we dat een gezonde geest in een gezond lichaam essentieel is, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Daarom bieden we naast ons uitgebreide aanbod aan zakelijke mogelijkheden ook de exclusieve BenFit voedingsbegeleiding aan. BenFit is een 12-weken programma dat zich richt op het creëren van een gezonde en gebalanceerde levensstijl.

Het BenFit programma, ontwikkeld door experts op het gebied van voeding, beweging en gedragsverandering, is perfect geschikt voor zakelijk gebruik. Het programma helpt uw medewerkers niet alleen om hun persoonlijke gezondheidsdoelen te bereiken, maar draagt ook bij aan een positieve werkomgeving en verbeterde prestaties. Met BenFit voedingsbegeleiding kunnen uw medewerkers profiteren van:

1. Persoonlijke begeleiding: Elk individu is uniek, daarom biedt BenFit persoonlijke voedingsbegeleiding op maat. Onze gecertificeerde voedingscoaches staan klaar om uw medewerkers te ondersteunen bij het opstellen van gezonde eetgewoonten die passen bij hun specifieke behoeften en doelen.

2. Voedingsadvies en educatie: BenFit leert uw medewerkers hoe ze gezonde voedingskeuzes kunnen maken zonder dat dit ten koste gaat van hun drukke werkschema. Ze zullen waardevolle kennis opdoen over voeding, etiketten lezen, portiecontrole en het samenstellen van gebalanceerde maaltijden.

3. Online platform: Met het BenFit online platform hebben uw medewerkers overal en altijd toegang tot recepten, weekmenu’s, boodschappenlijstjes en handige tips. Dit maakt het volgen van het programma eenvoudig en gemakkelijk, zelfs tijdens drukke werkdagen.

4. Ondersteuning en motivatie: Gedurende de 12 weken worden uw medewerkers ondersteund door hun persoonlijke voedingscoach en kunnen ze deelnemen aan groepssessies waarin ervaringen en successen worden gedeeld. Dit creëert een ondersteunende en motiverende omgeving waarin uw team elkaar kan stimuleren om gezonde keuzes te maken. BenFit voedingsbegeleiding is niet alleen gunstig voor individuele medewerkers, maar ook voor uw bedrijf als geheel. Een gezonder en energieker team draagt bij aan een verhoogde productiviteit, betere samenwerking en een positieve werksfeer.

Bij Switch180Club staan we klaar om uw bedrijf te ondersteunen op weg naar een gezonde en gebalanceerde levensstijl. Ontdek vandaag nog hoe BenFit voedingsbegeleiding uw zakelijke doelen kan ondersteunen door contact met ons op te nemen. Samen kunnen we werken aan een gezonder en succesvoller bedrijf!