Home > Sportschool Berlicum

Over Switch180Club

Onze Missie

“Vitaliteitsdenken zit in ons DNA. De onderscheidende concepten die wij aanbieden op een commodity markt vragen uiteenlopende kwaliteiten en karakters. Maar als we er één uitlichten, die ons maakt tot wie we zijn, is dat zonder twijfel: drive. Wij hebben een enorme drive om de componenten waarin wij geloven “Beweging-Voeding-Mentaal” te verbinden voor onze klanten. Vanuit deze gedrevenheid zetten wij altijd die extra stap.”

Onze vier Kernwaarden

2

Zet je in beweging

Zodra de eerste stap is gezet, gaan we ervoor zorgen dat iedereen met beide benen op de grond komt te staan en van daaruit in beweging gaat komen! Niet alleen fysiek, maar ook mentaal.
3

Oog voor jou

We hebben oog voor ieder individu, of je nu jong of oud bent, fit of niet fit. We helpen je op weg naar jouw persoonlijk doelstelling! Staan altijd open voor feedback en ontvangen deze, omdat we weten dat we de kijk vanuit een ander respecteren.
1

Samen sterk

Samen staan we sterk, zowel binnen het team als club. We hebben elkaar nodig en daar zijn we ons allemaal van bewust! Door elkaar te helpen komen we verder. We hebben elkaar nodig en dat maakt ons sterk.
4

Ieder op z'n plek

Bij Switch willen we dat iedereen zich thuis kan voelen. Je hoeft je niet te schamen en kan gewoon zijn wie je bent. Bij ons ben je om een nog betere versie van jezelf te worden op weg naar een sterkere fitheid zowel mentaal als fysiek!