Home > Groepslessen Berlicum

Groepslessen Berlicum

Groepslessen

Is sporten in gezelschap en onder begeleiding van een instructeur/instructrice meer iets voor jou? Doe dan mee aan onze groepslessen. Switch180Club beschikt over een ruim aanbod van groepslessen voor iedereen!

De volgende lessen zijn bij Switch180Club te volgen:

Beats

TEAMBEATS™

Tijdens de Beats les werk je in een kleine groep, op je eigen niveau, aan je conditie en kracht. Je traint met behulp van een hartslagband waarbij je continu inzichtelijk hebt in welke specifieke zone je traint. Deze wetenschappelijk onderbouwde training gaat je helpen naar mooie resultaten.
Crosszone

Crosszone

Ben jij competetief ingesteld? En wil jij graag de strijd met jezelf aangaan? Dan is de Crosszoneles iets voor jou! Tijdens deze small group training ga je werken aan zowel je (maximale)kracht, je krachtuithoudingsvermogen als je conditie. In een uur tijd, daag je jezelf uit, ga je tot het gaatje en verbeter je steeds je eigen capaciteiten!
Bodypump

LesMills: BodyPump™

In slechts een uur tijd daag je, met behulp van basisoefeningen als squats, deadlifts en curls al je belangrijke spiergroepen uit. Tijdens een BodyPump les maak je relatief veel herhalingen met licht gewicht. De inspirerende muziek, de gecertificeerde groepslesinstructeur en het kunnen bepalen van je eigen gewicht zorgen ervoor dat jij in een razend tempo super fit wordt!
XCORE

XCORE®

De training bestaat uit veel dynamische oefeningen met de XCO-Trainer®. Train je uithoudingsvermogen, versterk je spieren en bindweefsel en verbrand veel calorieën. Ervaar hoe je lichaam het beste uit deze geweldige training haalt! De 45 minuten durende XCORE® Workout is een effectieve, eenvoudige, dynamische en intense core training.
BBB

BBB

BBB staat voor buik, billen en benen. BBB training is dus een training die opgesteld is uit krachtoefeningen voor deze drie spieren te trainen. De lessen BBB zijn meestal opgebouwd uit een conditionele opwarming (=Aerobic) en uit een kern van spierversterkende oefeningen voor de buik, billen en benen.
Kick & HIIT

Kick & HIIT

High Intensity Interval Training. Het betekent dat je je training opdeelt in afwisselend intensief trainen en dan weer even uitrust. Deze manier van trainen zorgt ervoor dat je lichaam telkens opnieuw een inspanning moet leveren. De rusten zijn kort, je kunt wel even op adem komen, maar dit duurt niet lang genoeg om helemaal uit te rusten. In deze les maken we o.a gebruik van KICKbokszakken.
BodyBalance

LesMills: BodyBalance™

Bodybalance is een combinatie van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Deze les wordt gezien als een persoonlijke time-out van het dagelijks leven, waarbij je werkt aan een gezond lichaam en een gezonde geest.
Early Bird

Early Bird

Met deze les begin je actief aan de dag. Er wordt op verschillende stations getraind, waarbij zowel kracht als uithoudingsvermogen terugkomen. Tijdens deze small group training ga je in een kleine groep aan de slag met het trainen van je gehele lichaam. Aansluitend aan de lessen is de mogelijkheid om bij Switch te ontbijten, voordat je naar je werk gaat.
Rapid Fit

Rapid Fit

Rapid Fit is een circuittraining, waarbij iedereen op zijn of haar eigen niveau kan deelnemen. Hierbij wordt er vooral getraind met eigen lichaamsgewicht, kabels en lichte gewichten. Elke oefening kent zijn of haar varianten om het zwaarder of lichter te maken.
Yin Yoga

Yin Yoga

Yin Yoga is een vorm van yoga die inwerkt op de diepere lagen van het lichaam. Tijdens deze les neem je zittende of liggende houdingen 3 tot 5 minuten aan. Het is een vorm van ontspannen, wachten, luisteren, voelen, loslaten en in het moment zijn. Het heeft een meditatief en rustgevend effect en zorgt voor meer balans.
Pilates

Pilates

Deze les is een training met vooral grondoefeningen gericht op het versterken van de CORE. Deze les is ideaal om rugklachten te voorkomen of te verhelpen. Lenigheid, stabiliteit, spierkracht en evenwicht zijn de sleutelwoorden van de Pilatesles.
Bootcamp

Bootcamp

Tijdens de bootcamp ga je jouw grenzen heerlijk in de buitenlucht verleggen, om ervoor te zorgen dat je de volgende les nog iets meer uit jezelf kunt halen. Er wordt middels variërende oefeningen op jouw eigen niveau gewerkt aan je algehele conditie en kracht.
Hatha Yoga

Hatha Yoga

Een fysieke vorm van Yoga en bestaat uit het beoefenen van lichaamshoudingen en ademhalingsoefeningen waarbij je lichaam en geest in balans brengt. Tijdens deze les wisselen dynamische en statische houdingen elkaar af. Je leert je grenzen kennen en ook te respecteren. Door de fysieke houdingen ontwikkel je kracht en flexibiliteit en wordt je meer bewust van je lichaam.
Beats

Beats STRENGTH™

Bij de Beats STRENGTH werk je in een kleine groep aan je spierkracht en hypertrofie op basis van hartslag. Dit doe je door verschillende oefeningen waarbij vooral de grote spiergroepen in het lichaam actief zijn. In deze les train je volledig op je eigen niveau en weerstand om zo de maximale progressie te zien.

Meld je aan voor een gratis proefweek bij Switch180Club in Berlicum

Wil je gebruik maken van de gratis proefweek bij Switch180Club, laat dan je gegevens achter in onderstaand contactformulier!​